divendres, 10 de juliol del 2020

Via Ray-Ban (235 m. V+/A2) a la Paret dels Diables (Montserrat)

Itinerari que en l’actualitat ja no es recorre i que ressegueix una evident línia a partir de la segona reunió de la via GAM, que és on té el seu inici. Després d’una estètica travessa, de roca delicada, encara directament en escalada artificial uns murs verticals on, tot i estar força equipats amb burins que més val no mirar-se, ja que deixen bastant que desitjar, serà necessari fer alguna sortida en lliure obligada i pitonar algun pas. D'aquesta manera arribarem a la fissura final, poc equipada i entretinguda, en la qual haurem d'utilitzar força material per poder-la superar. Tot plegat una bona ruta, en una bona paret, que ens deixarà més que satisfets.
Iniciant la via Ray-Ban (Vº/A1)
En el quart llarg (V+/A2)
Arribant a la cinquena reunió (Vº/Ae)
En el treballós sisè llarg (V+/A2)
Un dels burins de la via
DADES DE LA VIA:

Grau obligat: V+

Material utilitzat: aliens, camalots (del 0,5 al 2), tascons, 3 plaquetes recuperables, 1 ganxo, 1 falqueta de fusta, bagues savineres i 7 pitons variats (2V mitjanes, 1 bong, 1 lost arrow, 1 universal curt, 1 universal mitjà i 1U).

Horari: unes 8/9 hores.

Cordada: Josep Climent i Pau Tomé.

Ressenya de la via: (segons ascensió realitzada el 13 de juny de 2020):


RESSENYA DE LA VIA RAY-BAN

4 comentaris:

  1. de les poques vies que vaig pasar por amb els burins....i la vaig fer al 93!!!!!!.Enhorabona per la repe

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, els burins tenen 27 anys més de quan la vas fer!! Amb això està tot dit, jejeje... Ara ens agradaria fer la Jesús Barrientos, que segur què ja has fet.

      Elimina